Hlavní stránka>ČSN EN ISO 6887-1 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
Sponsored link
Vydáno: 01.02.2018
ČSN EN ISO 6887-1
Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 6887-1
Třídící znak:
560102
Počet stran:
28
Vydáno:
01.02.2018
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
504202
Popis
ČSN EN ISO 6887-1
Tento dokument definuje obecná pravidla pro aerobní přípravu výchozí suspenze a ředění pro mikrobiologické zkoušení výrobků určených k lidské spotřebě nebo ke krmení zvířat. Tento dokument je použitelný obecně a ostatní části této normy jsou určené pro specifické skupiny výrobků, jak bylo zmíněno v předmluvě. Některé aspekty této normy mohou být použitelné také na molekulární metody, kde matrice mohou souviset s inhibicí PCR kroků a následně mohou ovlivnit výsledek zkoušky. Tento dokument nezahrnuje přípravu vzorků pro metody stanovení počtu, ani pro metody průkazu, které mají postup přípravy podrobně popsán ve specifických mezinárodních normách.