Hlavní stránka>ČSN EN ISO 6887-2 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků
Sponsored link
Vydáno: 01.06.2018
ČSN EN ISO 6887-2
Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 6887-2
Třídící znak:
560102
Počet stran:
16
Vydáno:
01.06.2018
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
505230
Popis
ČSN EN ISO 6887-2
Tento dokument specifikuje pravidla pro přípravu vzorků čerstvého, syrového a zpracovaného masa, drůbeže, zvěřiny a výrobků z nich a jejich suspenze pro mikrobiologické zkoušení v případě, že vzorky vyžadují přípravu odlišnou od metody popsané v ISO 6887-1, která definuje obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a ředění pro mikrobiologické zkoušení.