Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 6887-3 Změna A1 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu
Sponsored link
Vydáno: 01.05.2021
ČSN EN ISO 6887-3 Změna A1 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu

ČSN EN ISO 6887-3 Změna A1

Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Koupit včetně změn
Označení normy:ČSN EN ISO 6887-3 Změna A1
Třídící znak:560102
Počet stran:8
Vydáno:01.05.2021
Změna / Oprava:A1 5.21
Typ změny:Změna
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:512426