Hlavní stránka>ČSN EN ISO 8534 - Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)
Sponsored link
Vydáno: 01.08.2017
ČSN EN ISO 8534
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 8534
Třídící znak:
588727
Počet stran:
24
Vydáno:
01.08.2017
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
502488
Popis
ČSN EN ISO 8534
This document specifies a method for the determination of the water content of animal and vegetable fats and oils (hereinafter referred to as fats) using Karl Fischer apparatus and a reagent which is free of pyridine. Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this document.