Hlavní stránka>ČSN EN ISO 9233-1 - Sýry, sýry s kůrou a tavené sýry - Stanovení obsahu natamycinu - Část 1: Metoda molekulární absorpční spektrometrie pro sýry s kůrou
Sponsored link
Vydáno: 01.11.2018
ČSN EN ISO 9233-1
Sýry, sýry s kůrou a tavené sýry - Stanovení obsahu natamycinu - Část 1: Metoda molekulární absorpční spektrometrie pro sýry s kůrou
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 9233-1
Třídící znak:
571010
Počet stran:
28
Vydáno:
01.11.2018
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
505539
Popis
ČSN EN ISO 9233-1
This document specifies a method for the determination in cheese rind of natamycin mass fraction of above 0,5 mg/kg and surface-area-related natamycin mass of above 0,03 mg/dm2. NOTE: It is possible that the method is suitable for detecting migration of natamycin into the cheese.