Hlavní stránka>ČSN ISO 11036 - Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury
Sponsored link
Vydáno: 01.12.2020
ČSN ISO 11036
Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Označení normy:
ČSN ISO 11036
Třídící znak:
560034
Počet stran:
28
Vydáno:
01.12.2020
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
511608
Popis
ČSN ISO 11036
Tento dokument specifikuje metodu vytvoření profilu textury potravinářských výrobků (tuhých, polotuhých, tekutých) nebo nepotravinářských výrobků (např. kosmetiky). Tato metoda je pouze jedním z přístupů analýzy senzorického profilu textury a existují i jiné metody. Tato metoda popisuje různé kroky v procesu stanovení úplného popisu texturních vlastností výrobků.