Hlavní stránka>ČSN ISO 11870 - Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Obecný návod pro použití butyrometrických metod
Sponsored link
Vydáno: 01.10.2010
ČSN ISO 11870
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Obecný návod pro použití butyrometrických metod
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:
ČSN ISO 11870
Třídící znak:
570542
Počet stran:
16
Vydáno:
01.10.2010
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
86810
Popis
ČSN ISO 11870
Tato mezinárodní norma poskytuje návod na: a) existující normalizované metody (referenční i butyrometrické) pro stanovení tuku v různých mléčných výrobcích; b) základní principy jakékoli butyrometrické analýzy a hlavní pracovní požadavky; c) ověřování platnosti butyrometrické metody ve vztahu k odpovídající referenční metodě.