Hlavní stránka>ČSN ISO 14156 - Mléko a mléčné výrobky - Extrakční metody pro lipidy a složky rozpustné v tuku
Sponsored link
Vydáno: 01.09.2007
ČSN ISO 14156
Mléko a mléčné výrobky - Extrakční metody pro lipidy a složky rozpustné v tuku
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Koupit včetně změn
Označení normy:
ČSN ISO 14156
Třídící znak:
570553
Počet stran:
12
Vydáno:
01.09.2007
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
79498
Popis
ČSN ISO 14156
Mléko a mléčné výrobky - Extrakční metody pro lipidy a složky rozpustné v tuku Norma specifikuje metody extrakce nebo separace reprezentativní části tuku, obsahující lipidy a složky rozpustné v tuku. Podstatou metody je extrakce lipidové frakce vhodnými rozpouštědly, v případě másla a jiných vysokotučných výrobků se tato frakce separuje fyzikálním postupem. Popsaná metoda je doporučena pro předúpravu vzorků na stanovení uvedená v ISO 15884 a ISO 15885.