Hlavní stránka>ČSN ISO 17997-2 - Mléko - Stanovení obsahu kaseinového dusíku - Část 2: Přímá metoda
Sponsored link
Vydáno: 01.09.2006
ČSN ISO 17997-2
Mléko - Stanovení obsahu kaseinového dusíku - Část 2: Přímá metoda
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
Označení normy:
ČSN ISO 17997-2
Třídící znak:
570526
Počet stran:
12
Vydáno:
01.09.2006
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
76792
Popis
ČSN ISO 17997-2
Druhá část normy ISO 17997/IDF29 specifikuje rutinní metodu pro přímé stanovení obsahu kaseinového dusíku v mléce. Podstatou metody je vysrážení kaseinu působením kyseliny a stanovení obsahu kaseinového dusíku ve sraženině postupem popsaným v ČSN EN ISO 8968-1/IDF 20-1, nebo ČSN EN ISO 8968-2/ IDF 20-2 Metoda může být modifikována pro mléka jiných druhů nebo tekuté mléčné výrobky.