Hlavní stránka>ČSN ISO 19662 - Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)
Sponsored link
Vydáno: 01.02.2024
ČSN ISO 19662
Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:
ČSN ISO 19662
Třídící znak:
570517
Počet stran:
20
Vydáno:
01.02.2024
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
518821
Popis
ČSN ISO 19662
Tento dokument specifikuje metodu acidobutyrometrickou neboli "Gerberovu" pro stanovení obsahu tuku v mléce. Je použitelný pro plnotučné a částečně odstředěné mléko. Je rovněž použitelný pro mléko obsahující povolené konzervační látky (dichroman draselný, bronopol). Nevztahuje se na "formalínové" mléko ani na mléka, která byla ošetřena homogenizací.