Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN ISO 6557-2 - Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu kyseliny askorbové. Část 2: Běžné metody
Sponsored link
Vydáno: 01.05.1996
ČSN ISO 6557-2 - Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu kyseliny askorbové. Část 2: Běžné metody

ČSN ISO 6557-2

Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu kyseliny askorbové. Část 2: Běžné metody

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Označení normy:ČSN ISO 6557-2
Třídící znak:560296
Počet stran:8
Vydáno:01.05.1996
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:19587
Popis

ČSN ISO 6557-2

Tato část normy ISO 6557 specifikuje dvě běžné metody pro stanovení obsahu kyseliny askorbové v ovoci, zelenině a ve výrobcích z nich. metoda A: titrace s 2,6-dichlorfenolindofenolem metoda B: spektrofotometricky 2,6-dichlorfenolindofenolem po extrakci xylenem Metodu A lze použít pouze v nepřítomnosti interferujících látek (viz 2.6). Metoda B je vhodná pro výrobky z ovoce a zeleniny v silně zbarvených roztocích.