Hlavní stránka>ČSN P ISO/TS 27265 - Sušené mléko - Stanovení počtu zvlášť termorezistentních spór termofilních bakterií
Sponsored link
Vydáno: 01.02.2012
ČSN P ISO/TS 27265
Sušené mléko - Stanovení počtu zvlášť termorezistentních spór termofilních bakterií
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:
ČSN P ISO/TS 27265
Třídící znak:
570850
Počet stran:
16
Vydáno:
01.02.2012
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
89894
Popis
ČSN P ISO/TS 27265
Tato technická specifikace popisuje metodu stanovení počtu jednotek vytvářejících kolonie (colony-forming units - CFU) ze zvlášť termorezistetních spór termofilních bakterií po záhřevu vzorku na 106 °C technikou počítání kolonií vykultivovaných při 55 °C. Použití této technické specifikace je omezeno na sušené výrobky z plnotučného mléka, odstředěného mléka a syrovátky, které jsou určeny k rekombinaci (obnovení) a používány při výrobě sterilovaných (např. ošetřených UHT nebo v retortě) mléčných výrobků.