Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DD CEN/TS 16233-1:2011 Foodstuffs. HPLC method for the determination of xanthophylls in fish flesh Determination of astaxanthin and canthaxanthin
Sponsored link
sklademVydáno: 2011-08-31
DD CEN/TS 16233-1:2011 Foodstuffs. HPLC method for the determination of xanthophylls in fish flesh Determination of astaxanthin and canthaxanthin

DD CEN/TS 16233-1:2011

Foodstuffs. HPLC method for the determination of xanthophylls in fish flesh Determination of astaxanthin and canthaxanthin

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4898 Kč
Čtěte normu po dobu 1 hodiny. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 1 hodinu
489.80 Kč
Čtěte normu po dobu 24 hodin. Více informací v kategorii E-READING
Čtení normy
na 24 hodin
1469.40 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4898 Kč
Označení normy:DD CEN/TS 16233-1:2011
Počet stran:20
Vydáno:2011-08-31
ISBN:978 0 580 73654 4
Status:Standard
Popis

DD CEN/TS 16233-1:2011


This standard DD CEN/TS 16233-1:2011 Foodstuffs. HPLC method for the determination of xanthophylls in fish flesh is classified in these ICS categories:
  • 67.120.30 Fish and fishery products
This Technical Specification specifies a method for the determination of canthaxanthin and astaxanthin in fish flesh by high performance liquid chromatography (HPLC). The method can be applied at a range above 0,02 mg/kg. The method should not be applied to the determination of canthaxanthin in poultry tissues, egg yolks and shrimp tissues due to a possible interference of canthaxanthin with cryptoxanthin and xanthophyll esters sometimes present in these matrices.