Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN 13610 Quantitative suspension test for the evaluation of virucidal activity against bacteriophages of chemical disinfectants used in food and industrial areas - Test method and requirements (phase 2, step 1);
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2003-06
DIN EN 13610 Quantitative suspension test for the evaluation of virucidal activity against bacteriophages of chemical disinfectants used in food and industrial areas - Test method and requirements (phase 2, step 1);

DIN EN 13610

Quantitative suspension test for the evaluation of virucidal activity against bacteriophages of chemical disinfectants used in food and industrial areas - Test method and requirements (phase 2, step 1);

Chemische Desinfektionsmittel - Quantitativer Suspensionsversuch zur Bestimmung der viruziden Wirkung gegenüber Bakteriophagen von chemischen Desinfektionsmitteln in den Bereichen Lebensmittel und Industrie - Prüfverfahren und Anforderungen (Phase 2, Stufe 1); Deutsche Fassung EN 13610:2002

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
3263 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
3263 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4075 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
4075 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2003-06
Označení:DIN EN 13610
Název produktu:Quantitative suspension test for the evaluation of virucidal activity against bacteriophages of chemical disinfectants used in food and industrial areas - Test method and requirements (phase 2, step 1);
Počet stran:43
Popis

DIN EN 13610