Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2023-07
DIN EN 13806-2
Foodstuffs - Determination of trace elements - Part 2: Determination of total mercury in foodstuffs by atomic fluorescence spectrometry (AFS) - cold vapour technique after pressure digestion; German and English version prEN 13806-2:2023
Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Teil 2: Bestimmung des Gesamtquecksilbers in Lebensmitteln mittels Atomfluoreszenzspektrometrie (AFS) - Kaltdampftechnik nach Druckaufschluss; Deutsche und Englische Fassung prEN 13806-2:2023
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2151 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2151 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2151 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2151 Kč
Status: | Návrh normy |
Datum vydání: | 2023-07 |
Označení: | DIN EN 13806-2 |
Název produktu: | Foodstuffs - Determination of trace elements - Part 2: Determination of total mercury in foodstuffs by atomic fluorescence spectrometry (AFS) - cold vapour technique after pressure digestion; German and English version prEN 13806-2:2023 |
Počet stran: | 37 |
Popis