Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN 13806-2 Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Teil 2: Bestimmung des Gesamtquecksilbers in Lebensmitteln mittels Atomfluoreszenzspektrometrie (AFS) - Kaltdampftechnik nach Druckaufschluss; Deutsche und Englische Fassung prEN 13806-2:2023
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2023-07
DIN EN 13806-2 Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Teil 2: Bestimmung des Gesamtquecksilbers in Lebensmitteln mittels Atomfluoreszenzspektrometrie (AFS) - Kaltdampftechnik nach Druckaufschluss; Deutsche und Englische Fassung prEN 13806-2:2023

DIN EN 13806-2

Foodstuffs - Determination of trace elements - Part 2: Determination of total mercury in foodstuffs by atomic fluorescence spectrometry (AFS) - cold vapour technique after pressure digestion; German and English version prEN 13806-2:2023

Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Teil 2: Bestimmung des Gesamtquecksilbers in Lebensmitteln mittels Atomfluoreszenzspektrometrie (AFS) - Kaltdampftechnik nach Druckaufschluss; Deutsche und Englische Fassung prEN 13806-2:2023

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2151 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2151 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2151 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2151 Kč
Status:Návrh normy
Datum vydání:2023-07
Označení:DIN EN 13806-2
Název produktu:Foodstuffs - Determination of trace elements - Part 2: Determination of total mercury in foodstuffs by atomic fluorescence spectrometry (AFS) - cold vapour technique after pressure digestion; German and English version prEN 13806-2:2023
Počet stran:37
Popis

DIN EN 13806-2