Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2017-03
DIN EN 14176
Foodstuffs - Determination of domoic acid in raw shellfish, raw finfish and cooked mussels by RP-HPLC using UV detection
Lebensmittel - Bestimmung von Domoinsäure in rohen Schalentieren, rohen Fischen und gekochten Miesmuscheln mit RP-HPLC und UV-Detektion
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2279 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2279 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2858 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2858 Kč
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2017-03 |
Označení: | DIN EN 14176 |
Název produktu: | Foodstuffs - Determination of domoic acid in raw shellfish, raw finfish and cooked mussels by RP-HPLC using UV detection |
Počet stran: | 19 |
Popis