Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2023-05
DIN EN 15634-5
Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 5: Mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR
Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 5: Senf (Sinapis alba) sowie Soja (Glycine max) - Qualitativer Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Brühwürsten mittels Real-time PCR
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2273 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2273 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2848 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2848 Kč
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2023-05 |
Označení: | DIN EN 15634-5 |
Název produktu: | Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 5: Mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR |
Počet stran: | 19 |
Popis