Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN 16204 Foodstuffs - Determination of lipophilic algal toxins (okadaic acid group toxins, yessotoxins, azaspiracids, pectenotoxins) in shellfish and shellfish products by LC-MS/MS
sklademDatum vydání: 2012-08
DIN EN 16204 Foodstuffs - Determination of lipophilic algal toxins (okadaic acid group toxins, yessotoxins, azaspiracids, pectenotoxins) in shellfish and shellfish products by LC-MS/MS

DIN EN 16204

Foodstuffs - Determination of lipophilic algal toxins (okadaic acid group toxins, yessotoxins, azaspiracids, pectenotoxins) in shellfish and shellfish products by LC-MS/MS

Lebensmittel - Bestimmung der lipophilen Algentoxine (Okadasäuregruppen-Toxine, Yessotoxine, Azaspirosäuren, Pectenotoxine) in Schalentieren und Schalentiererzeugnissen mit LC-MS/MS

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2818 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2818 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3523 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3523 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2012-08
Označení:DIN EN 16204
Název produktu:Foodstuffs - Determination of lipophilic algal toxins (okadaic acid group toxins, yessotoxins, azaspiracids, pectenotoxins) in shellfish and shellfish products by LC-MS/MS
Počet stran:41
Popis

DIN EN 16204