Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN 16618 Food analysis - Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)
sklademDatum vydání: 2015-06
DIN EN 16618 Food analysis - Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)

DIN EN 16618

Food analysis - Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)

Lebensmittelanalytik - Bestimmung von Acrylamid in Lebensmitteln mit Flüssigchromatographie und Tandem-Massenspektrometrie (LC-ESI-MS/MS)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2307 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2307 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2882 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2882 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2015-06
Označení:DIN EN 16618
Název produktu:Food analysis - Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)
Počet stran:26
Popis

DIN EN 16618