Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN 16619 Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS)
sklademDatum vydání: 2015-06
DIN EN 16619 Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS)

DIN EN 16619

Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS)

Lebensmittelanalytik - Bestimmung von Benzo[a]pyren, Benz[a]anthracen, Chrysen und Benzo[b]fluoranthen in Lebensmitteln mit Gaschromatographie und Massenspektrometrie (GC-MS)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2818 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2818 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3523 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3523 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2015-06
Označení:DIN EN 16619
Název produktu:Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS)
Počet stran:39
Popis

DIN EN 16619