Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN 203-2-7 Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries
sklademDatum vydání: 2014-07
DIN EN 203-2-7 Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries

DIN EN 203-2-7

Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries

Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-7: Spezifische Anforderungen - Salamander und Grillgeräte

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
1474 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
1474 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
1849 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
1849 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2014-07
Označení:DIN EN 203-2-7
Název produktu:Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries
Počet stran:11
Popis

DIN EN 203-2-7