Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN ISO 11747 Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012 + Amd 1:2017) (includes Amendment :2018)
sklademDatum vydání: 2018-06
DIN EN ISO 11747 Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012 + Amd 1:2017) (includes Amendment :2018)

DIN EN ISO 11747

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012 + Amd 1:2017) (includes Amendment :2018)

Reis - Bestimmung des Extrusionswiderstands von Reiskörnern nach dem Kochen (ISO 11747:2012 + Amd 1:2017) (enthält Änderung :2018)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2029 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2029 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2542 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2542 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2018-06
Označení:DIN EN ISO 11747
Název produktu:Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012 + Amd 1:2017) (includes Amendment :2018)
Počet stran:18
Popis

DIN EN ISO 11747