Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN ISO 16140-2 Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method (ISO 16140-2:2016)
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2016-11
DIN EN ISO 16140-2 Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method (ISO 16140-2:2016)

DIN EN ISO 16140-2

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method (ISO 16140-2:2016)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 2: Arbeitsvorschrift für die Validierung von alternativen (urheberrechtlich geschützten) Verfahren anhand eines Referenzverfahrens (ISO 16140-2:2016)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
5121 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
5121 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6403 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
6403 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2016-11
Označení:DIN EN ISO 16140-2
Název produktu:Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method (ISO 16140-2:2016)
Počet stran:75
Popis

DIN EN ISO 16140-2