Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2016-11
DIN EN ISO 16140-2
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method (ISO 16140-2:2016)
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 2: Arbeitsvorschrift für die Validierung von alternativen (urheberrechtlich geschützten) Verfahren anhand eines Referenzverfahrens (ISO 16140-2:2016)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
5121 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
5121 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6403 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
6403 Kč
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2016-11 |
Označení: | DIN EN ISO 16140-2 |
Název produktu: | Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method (ISO 16140-2:2016) |
Počet stran: | 75 |
Popis