Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2021-06
DIN EN ISO 16140-3
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory (ISO 16140-3:2021)
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 3: Arbeitsvorschrift für die Verifizierung von Referenz- und validierten alternativen Verfahren in einem Einzel-Labor (ISO 16140-3:2021)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
5424 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
5424 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6781 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
6781 Kč
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2021-06 |
Označení: | DIN EN ISO 16140-3 |
Název produktu: | Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory (ISO 16140-3:2021) |
Počet stran: | 85 |
Popis