Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2020-12
DIN EN ISO 16140-4
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory (ISO 16140-4:2020)
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 4: Arbeitsvorschrift für Einzel-Labor-Verfahrensvalidierung (ISO 16140-4:2020)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
4626 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
4626 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5784 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
5784 Kč
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2020-12 |
Označení: | DIN EN ISO 16140-4 |
Název produktu: | Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory (ISO 16140-4:2020) |
Počet stran: | 58 |
Popis