Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN ISO 16140-5 Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for non-proprietary methods (ISO 16140-5:2020)
sklademDatum vydání: 2020-12
DIN EN ISO 16140-5 Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for non-proprietary methods (ISO 16140-5:2020)

DIN EN ISO 16140-5

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for non-proprietary methods (ISO 16140-5:2020)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 5: Arbeitsvorschrift für eine faktorielle Ringversuch-Verfahrensvalidierung nicht urheberrechtlich geschützter Verfahren (ISO 16140-5:2020)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
3520 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
3520 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4407 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
4407 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2020-12
Označení:DIN EN ISO 16140-5
Název produktu:Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for non-proprietary methods (ISO 16140-5:2020)
Počet stran:46
Popis

DIN EN ISO 16140-5