Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2024-03
DIN EN ISO 17468
Microbiology of the food chain - Technical requirements and guidance on establishment or revision of a standardized reference method (ISO 17468:2023)
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Technische Anforderungen und Leitfaden zur Einführung oder Überarbeitung von genormten Referenzverfahren (ISO 17468:2023)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2501 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2501 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3123 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3123 Kč
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2024-03 |
Označení: | DIN EN ISO 17468 |
Název produktu: | Microbiology of the food chain - Technical requirements and guidance on establishment or revision of a standardized reference method (ISO 17468:2023) |
Počet stran: | 21 |
Popis