Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN ISO 20976-2 Microbiology of the food chain - Requirements and guidelines for conducting challenge tests of food and feed products - Part 2: Challenge tests to study inactivation potential and kinetic parameters (ISO 20976-2:2022)
sklademDatum vydání: 2023-02
DIN EN ISO 20976-2 Microbiology of the food chain - Requirements and guidelines for conducting challenge tests of food and feed products - Part 2: Challenge tests to study inactivation potential and kinetic parameters (ISO 20976-2:2022)

DIN EN ISO 20976-2

Microbiology of the food chain - Requirements and guidelines for conducting challenge tests of food and feed products - Part 2: Challenge tests to study inactivation potential and kinetic parameters (ISO 20976-2:2022)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Anforderungen und Leitfaden zur Durchführung von Challenge-Tests bei Lebensmitteln und Futtermitteln - Teil 2: Challenge-Tests zur Untersuchung von Inaktivierungspotenzial und kinetischer Parameter (ISO 20976-2:2022)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2666 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2666 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3341 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3341 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2023-02
Označení:DIN EN ISO 20976-2
Název produktu:Microbiology of the food chain - Requirements and guidelines for conducting challenge tests of food and feed products - Part 2: Challenge tests to study inactivation potential and kinetic parameters (ISO 20976-2:2022)
Počet stran:32
Popis

DIN EN ISO 20976-2