Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2024-04
DIN EN ISO 23662
Definitions and technical criteria for foods and food ingredients suitable for vegetarians or vegans and for labelling and claims (ISO 23662:2021)
Definitionen und technische Kriterien für Lebensmittel und Lebensmittelzutaten, die für Vegetarier oder Veganer geeignet sind, sowie für die Kennzeichnung und Angaben (ISO 23662:2021)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
1867 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
1867 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2331 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2331 Kč
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2024-04 |
Označení: | DIN EN ISO 23662 |
Název produktu: | Definitions and technical criteria for foods and food ingredients suitable for vegetarians or vegans and for labelling and claims (ISO 23662:2021) |
Počet stran: | 13 |
Popis