Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2023-12
DIN EN ISO 27971
Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of Alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology (ISO 27971:2023)
Getreide und Getreideerzeugnisse - Weichweizen (Triticum aestivum L.) - Bestimmung der Eigenschaften von Teig bei konstanter Flüssigkeitszufuhr zu handelsüblichen Mehlen oder Versuchsmehlen bei gleichen Versuchsmahlverfahren mittels Alveograph (ISO 27971:2023)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
4789 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
4789 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5985 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
5985 Kč
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2023-12 |
Označení: | DIN EN ISO 27971 |
Název produktu: | Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of Alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology (ISO 27971:2023) |
Počet stran: | 66 |
Popis