Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN ISO 4833-1 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 1: Colony count at 30 °C by the pour plate technique (ISO 4833-1:2013 + Amd 1:2022) (includes Amendment A1:2022)
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2022-05
DIN EN ISO 4833-1 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 1: Colony count at 30 °C by the pour plate technique (ISO 4833-1:2013 + Amd 1:2022) (includes Amendment A1:2022)

DIN EN ISO 4833-1

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 1: Colony count at 30 °C by the pour plate technique (ISO 4833-1:2013 + Amd 1:2022) (includes Amendment A1:2022)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zur Zählung von Mikroorganismen - Teil 1: Koloniezählung bei 30 °C mittels Gussplattenverfahren (ISO 4833-1:2013 + Amd 1:2022) (enthält Änderung A1:2022)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2279 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2279 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2858 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2858 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2022-05
Označení:DIN EN ISO 4833-1
Název produktu:Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 1: Colony count at 30 °C by the pour plate technique (ISO 4833-1:2013 + Amd 1:2022) (includes Amendment A1:2022)
Počet stran:18
Popis

DIN EN ISO 4833-1