Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN ISO 4833-2 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique (ISO 4833-2:2013 + Cor. 1:2014 + Amd 1:2022)
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2022-05
DIN EN ISO 4833-2 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique (ISO 4833-2:2013 + Cor. 1:2014 + Amd 1:2022)

DIN EN ISO 4833-2

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique (ISO 4833-2:2013 + Cor. 1:2014 + Amd 1:2022)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zur Zählung von Mikroorganismen - Teil 2: Koloniezählung bei 30 °C mittels Oberflächenverfahren (ISO 4833-2:2013 + Cor. 1:2014 + Amd 1:2022)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2493 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2493 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3114 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3114 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2022-05
Označení:DIN EN ISO 4833-2
Název produktu:Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique (ISO 4833-2:2013 + Cor. 1:2014 + Amd 1:2022)
Počet stran:20
Popis

DIN EN ISO 4833-2