Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2015-03
DIN EN ISO 5530-2
Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2012)
Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 2: Bestimmung der rheologischen Eigenschaften mittels Extensograph (ISO 5530-2:2012)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2405 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2405 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3003 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3003 Kč
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2015-03 |
Označení: | DIN EN ISO 5530-2 |
Název produktu: | Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2012) |
Počet stran: | 19 |
Popis