Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN ISO 6887-1 Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions (ISO 6887-1:2017 + Amd 1:2024) (includes Amendment A1:2024)
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2024-12
DIN EN ISO 6887-1 Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions (ISO 6887-1:2017 + Amd 1:2024) (includes Amendment A1:2024)

DIN EN ISO 6887-1

Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions (ISO 6887-1:2017 + Amd 1:2024) (includes Amendment A1:2024)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 1: Allgemeine Regeln für die Herstellung von Erstverdünnungen und Dezimalverdünnungen (ISO 6887-1:2017 + Amd 1:2024) (enthält Änderung A1:2024)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
3116 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
3116 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3906 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3906 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2024-12
Označení:DIN EN ISO 6887-1
Název produktu:Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions (ISO 6887-1:2017 + Amd 1:2024) (includes Amendment A1:2024)
Počet stran:34
Popis

DIN EN ISO 6887-1