Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2020-12
DIN EN ISO 6887-3
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products (ISO 6887-3:2017 + Amd.1:2020) (includes Amendment A1:2020)
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 3: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fisch und Fischereierzeugnissen (ISO 6887-3:2017 + Amd.1:2020) (enthält Änderung A1:2020)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2594 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2594 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3238 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3238 Kč
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2020-12 |
Označení: | DIN EN ISO 6887-3 |
Název produktu: | Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products (ISO 6887-3:2017 + Amd.1:2020) (includes Amendment A1:2020) |
Počet stran: | 26 |
Popis