Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN ISO 6887-3 Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products (ISO 6887-3:2017 + Amd.1:2020) (includes Amendment A1:2020)
sklademDatum vydání: 2020-12
DIN EN ISO 6887-3 Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products (ISO 6887-3:2017 + Amd.1:2020) (includes Amendment A1:2020)

DIN EN ISO 6887-3

Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products (ISO 6887-3:2017 + Amd.1:2020) (includes Amendment A1:2020)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 3: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Fisch und Fischereierzeugnissen (ISO 6887-3:2017 + Amd.1:2020) (enthält Änderung A1:2020)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2307 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2307 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2882 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2882 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2020-12
Označení:DIN EN ISO 6887-3
Název produktu:Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products (ISO 6887-3:2017 + Amd.1:2020) (includes Amendment A1:2020)
Počet stran:26
Popis

DIN EN ISO 6887-3