Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2017-07
DIN EN ISO 6887-4
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products (ISO 6887-4:2017)
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 4: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von sonstigen Erzeugnissen (ISO 6887-4:2017)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2400 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2400 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2997 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2997 Kč
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2017-07 |
Označení: | DIN EN ISO 6887-4 |
Název produktu: | Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products (ISO 6887-4:2017) |
Počet stran: | 25 |
Popis