Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN ISO 6887-4 Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products (ISO 6887-4:2017)
sklademDatum vydání: 2017-07
DIN EN ISO 6887-4 Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products (ISO 6887-4:2017)

DIN EN ISO 6887-4

Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products (ISO 6887-4:2017)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 4: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von sonstigen Erzeugnissen (ISO 6887-4:2017)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2400 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2400 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2997 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2997 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2017-07
Označení:DIN EN ISO 6887-4
Název produktu:Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products (ISO 6887-4:2017)
Počet stran:25
Popis

DIN EN ISO 6887-4