Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN ISO 6887-5 Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products (ISO 6887-5:2020)
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2020-08
DIN EN ISO 6887-5 Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products (ISO 6887-5:2020)

DIN EN ISO 6887-5

Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products (ISO 6887-5:2020)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 5: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von Milch und Milcherzeugnissen (ISO 6887-5:2020)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2273 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2273 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2848 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2848 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2020-08
Označení:DIN EN ISO 6887-5
Název produktu:Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products (ISO 6887-5:2020)
Počet stran:19
Popis

DIN EN ISO 6887-5