Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN ISO 6888-1 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium (ISO 6888-1:2021 + Amd 1:2023) (includes Amendment A1:2023)
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2024-03
DIN EN ISO 6888-1 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium (ISO 6888-1:2021 + Amd 1:2023) (includes Amendment A1:2023)

DIN EN ISO 6888-1

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium (ISO 6888-1:2021 + Amd 1:2023) (includes Amendment A1:2023)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren für die Zählung von koagulase-positiven Staphylokokken (Staphylococcus aureus und andere Spezies) - Teil 1: Verfahren mit Baird-Parker-Agar-Medium (ISO 6888-1:2021 + Amd 1:2023) (enthält Änderung A1:2023)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2996 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2996 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3755 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3755 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2024-03
Označení:DIN EN ISO 6888-1
Název produktu:Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium (ISO 6888-1:2021 + Amd 1:2023) (includes Amendment A1:2023)
Počet stran:32
Popis

DIN EN ISO 6888-1