Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN ISO 8442-5 Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery (ISO 8442-5:2004)
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2005-04
DIN EN ISO 8442-5 Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery (ISO 8442-5:2004)

DIN EN ISO 8442-5

Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery (ISO 8442-5:2004)

Werkstoffe und Gegenstände in Kontakt mit Lebensmitteln - Schneidwaren und Tafelgeräte - Teil 5: Festlegung der Schneidfähigkeit und Prüfung der Kantenbeständigkeit (ISO 8442-5:2004)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2273 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2273 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2848 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2848 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2005-04
Označení:DIN EN ISO 8442-5
Název produktu:Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery (ISO 8442-5:2004)
Počet stran:15
Popis

DIN EN ISO 8442-5