Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2018-05
DIN ISO 16779
Sensory analysis - Assessment (determination and verification) of the shelf life of foodstuffs (ISO 16779:2015)
Sensorische Analyse - Beurteilung (Ermittlung und Überprüfung) der Mindesthaltbarkeit von Lebensmitteln (ISO 16779:2015)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
1862 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
1862 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2324 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2324 Kč
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2018-05 |
Označení: | DIN ISO 16779 |
Název produktu: | Sensory analysis - Assessment (determination and verification) of the shelf life of foodstuffs (ISO 16779:2015) |
Počet stran: | 13 |
Popis