Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN ISO 22003-2 Food safety - Part 2: Requirements for bodies providing evaluation and certification of products, processes and services, including an audit of the food safety system (ISO 22003-2:2022)
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2024-09
DIN ISO 22003-2 Food safety - Part 2: Requirements for bodies providing evaluation and certification of products, processes and services, including an audit of the food safety system (ISO 22003-2:2022)

DIN ISO 22003-2

Food safety - Part 2: Requirements for bodies providing evaluation and certification of products, processes and services, including an audit of the food safety system (ISO 22003-2:2022)

Lebensmittelsicherheit - Teil 2: Anforderungen an Stellen die Produkte, Prozesse und Dienstleistungen bewerten und zertifizieren, einschließlich eines Audits des Lebensmittelsicherheitssystems (ISO 22003-2:2022)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
3263 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
3263 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4075 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
4075 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2024-09
Označení:DIN ISO 22003-2
Název produktu:Food safety - Part 2: Requirements for bodies providing evaluation and certification of products, processes and services, including an audit of the food safety system (ISO 22003-2:2022)
Počet stran:39
Popis

DIN ISO 22003-2