Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN ISO 22935-1 Milk and milk products - Sensory analysis - Part 1: General guidance for the recruitment, selection, training and monitoring of assessors (ISO 22935-1:2009)
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2012-12
DIN ISO 22935-1 Milk and milk products - Sensory analysis - Part 1: General guidance for the recruitment, selection, training and monitoring of assessors (ISO 22935-1:2009)

DIN ISO 22935-1

Milk and milk products - Sensory analysis - Part 1: General guidance for the recruitment, selection, training and monitoring of assessors (ISO 22935-1:2009)

Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 1: Allgemeiner Leitfaden für die Rekrutierung, Auswahl, Schulung und das Monitoring von Prüfpersonen (ISO 22935-1:2009)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2689 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2689 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3359 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3359 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2012-12
Označení:DIN ISO 22935-1
Název produktu:Milk and milk products - Sensory analysis - Part 1: General guidance for the recruitment, selection, training and monitoring of assessors (ISO 22935-1:2009)
Počet stran:24
Popis

DIN ISO 22935-1