Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2012-12
DIN ISO 22935-1
Milk and milk products - Sensory analysis - Part 1: General guidance for the recruitment, selection, training and monitoring of assessors (ISO 22935-1:2009)
Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 1: Allgemeiner Leitfaden für die Rekrutierung, Auswahl, Schulung und das Monitoring von Prüfpersonen (ISO 22935-1:2009)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2689 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2689 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3359 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3359 Kč
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2012-12 |
Označení: | DIN ISO 22935-1 |
Název produktu: | Milk and milk products - Sensory analysis - Part 1: General guidance for the recruitment, selection, training and monitoring of assessors (ISO 22935-1:2009) |
Počet stran: | 24 |
Popis