Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2012-12
DIN ISO 22935-2
Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Recommended methods for sensory evaluation (ISO 22935-2:2009)
Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 2: Empfohlene Verfahren für die sensorische Beurteilung (ISO 22935-2:2009)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2689 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2689 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3359 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3359 Kč
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2012-12 |
Označení: | DIN ISO 22935-2 |
Název produktu: | Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Recommended methods for sensory evaluation (ISO 22935-2:2009) |
Počet stran: | 27 |
Popis