Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN ISO 22935-2 Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Recommended methods for sensory evaluation (ISO 22935-2:2009)
sklademDatum vydání: 2012-12
DIN ISO 22935-2 Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Recommended methods for sensory evaluation (ISO 22935-2:2009)

DIN ISO 22935-2

Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Recommended methods for sensory evaluation (ISO 22935-2:2009)

Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 2: Empfohlene Verfahren für die sensorische Beurteilung (ISO 22935-2:2009)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2307 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2307 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2882 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2882 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2012-12
Označení:DIN ISO 22935-2
Název produktu:Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Recommended methods for sensory evaluation (ISO 22935-2:2009)
Počet stran:27
Popis

DIN ISO 22935-2