Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2013-12
DIN ISO 3972
Sensory analysis - Methodology - Method of investigating sensitivity of taste (ISO 3972:2011 + Cor. 1:2012)
Sensorische Analyse - Methodologie - Bestimmung der Geschmacksempfindlichkeit (ISO 3972:2011 + Cor. 1:2012)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
1993 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
1993 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2486 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2486 Kč
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2013-12 |
Označení: | DIN ISO 3972 |
Název produktu: | Sensory analysis - Methodology - Method of investigating sensitivity of taste (ISO 3972:2011 + Cor. 1:2012) |
Počet stran: | 15 |
Popis