Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN ISO 3972 Sensory analysis - Methodology - Method of investigating sensitivity of taste (ISO 3972:2011 + Cor. 1:2012)
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2013-12
DIN ISO 3972 Sensory analysis - Methodology - Method of investigating sensitivity of taste (ISO 3972:2011 + Cor. 1:2012)

DIN ISO 3972

Sensory analysis - Methodology - Method of investigating sensitivity of taste (ISO 3972:2011 + Cor. 1:2012)

Sensorische Analyse - Methodologie - Bestimmung der Geschmacksempfindlichkeit (ISO 3972:2011 + Cor. 1:2012)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
1993 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
1993 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2486 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2486 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2013-12
Označení:DIN ISO 3972
Název produktu:Sensory analysis - Methodology - Method of investigating sensitivity of taste (ISO 3972:2011 + Cor. 1:2012)
Počet stran:15
Popis

DIN ISO 3972