Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN 56 0116-2 - Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků
Sponsored link
Vydáno: 01.07.1995
ČSN 56 0116-2 - Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků

ČSN 56 0116-2

Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
Označení normy:ČSN 56 0116-2
Třídící znak:560116
Počet stran:8
Vydáno:01.07.1995
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:17698
DESCRIPTION

ČSN 56 0116-2

ČSN 56 0116 sestává z následujících částí se společným názvem Metody zkoušení pekařských výrobků: Část 1: Všeobecná ustanovení. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků. Část 3 Stanovení obsahu vody. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině. Část 5: Stanovení chloridu sodného. Část 6: Stanovení obsahu tuku. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla. Část 8: Stanovení sorbitolu. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin. Část 10: Stanovení titrovatelných kyselin. Tato druhá část normy platí pro vzorkování všech druhů pekařských a extrudovaných výrobků a stanoví způsob získání, případně úpravy vzorků ke zkoušení senzorickému, fyzikálnímu a chemickému. Všeobecná ustanovení platná pro tuto část normy jsou obsažena v ČSN 56 0116-1. Postup při provádění vzorkování je podrobně popsán. ČSN 56 0116-2 byla vydána v červenci 1995. Nahradila kap. III., čl. 12 až 27 v ČSN 56 0116 z 8.4.1974.