Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN 56 0116-7 - Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla
Vydáno: 01.07.1995
ČSN 56 0116-7 - Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla

ČSN 56 0116-7

Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
3.41 €
Označení normy:ČSN 56 0116-7
Třídící znak:560116
Počet stran:8
Vydáno:01.07.1995
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:17701
DESCRIPTION

ČSN 56 0116-7

ČSN 56 0116 sestává z následujících částí se společným názvem Metody zkoušení pekařských výrobků: Část 1: Všeobecná ustanovení. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků. Část 3 Stanovení obsahu vody. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině. Část 5: Stanovení chloridu sodného. Část 6: Stanovení obsahu tuku. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla. Část 8: Stanovení sorbitolu. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin. Část 10: Stanovení titrovatelných kyselin. Tato sedmá část normy určuje metodu stanovení obsahu cukru v pekařských výrobcích. Všeobecná ustanovení platná pro tuto část normy jsou obsažena v ČSN 56 0116-1. Postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. ČSN 56 0116-7 byla vydána v červenci 1995. Nahradila čl. 4 ČSN 56 0116 z 8.4.1974.