Homepage>ČSN 56 0116-9 - Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin
Sponsored link
Vydáno: 01.07.1995
ČSN 56 0116-9
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin
Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
Označení normy:
ČSN 56 0116-9
Třídící znak:
560116
Počet stran:
8
Vydáno:
01.07.1995
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
17703
DESCRIPTION
ČSN 56 0116-9
ČSN 56 0116 sestává z následujících částí se společným názvem Metody zkoušení pekařských výrobků: Část 1: Všeobecná ustanovení. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků. Část 3 Stanovení obsahu vody. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině. Část 5: Stanovení chloridu sodného. Část 6: Stanovení obsahu tuku. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla. Část 8: Stanovení sorbitolu. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin. Část 10: Stanovení titrovatelných kyselin. Tato devátá část normy určuje metodu stanovení obsahu bílkovin pro všechny druhy pekařských výrobků. Všeobecná ustanovení platná pro tuto část normy jsou obsažena v ČSN 56 0116-1. Postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. ČSN 56 0116-9 byla vydána v červenci 1995. Nahradila čl. 44 ČSN 56 0116 z 8.4.1974.