Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN 56 0116 - Metody zkoušení pekařských výrobků
Sponsored link
Vydáno: 01.08.1975
ČSN 56 0116 - Metody zkoušení pekařských výrobků

ČSN 56 0116

Metody zkoušení pekařských výrobků

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
16.12 €
Označení normy:ČSN 56 0116
Třídící znak:560116
Počet stran:40
Vydáno:01.08.1975
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:4420
DESCRIPTION

ČSN 56 0116

Tato norma stanoví postup při odběru vzorků a při fyzikálním a fyzikálně chemickém zkoušení pekařských výrobků. Norma tedy stanovuje postupy odběru vzorků pro normalizované metody zjišťování (ověřování) některých kvalitativních znaků (jakosti) významných pro hygienu výživy. ČSN 56 0116 byla schválena 8.4.1974 a nabyla účinnosti od 1.8.1975. Nahradila ČSN 56 0116 z 19.3.1964. "Změnou a)-11/1990" se s účinností od 1.1.1991 ruší čl. 1 - 11 (nyní ČSN 56 0116 část 1 z 7.2.1990) a dále se ruší čl. 30 - 32 (nyní ČSN 56 0116 část 3 z 7.2.1990).