Homepage>ČSN 56 0146-4 - Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku
Sponsored link
Vydáno: 01.08.1985
ČSN 56 0146-4
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku
Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
2.63 €
Označení normy:
ČSN 56 0146-4
Třídící znak:
560146
Počet stran:
4
Vydáno:
01.08.1985
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
29416
DESCRIPTION
ČSN 56 0146-4
Tato norma určuje zkušební metody pro stanovení tuku u výrobků a polotovarů cukrovinkářského průmyslu a trvanlivého pečiva. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN 56 0146-4 byla schválena 3.5.1984 a nabyla účinnosti od 1.8.1985. Nahradila ČSN 56 0146 čl. 17 a 18 z 22.10.1964.